Wind

GWO kurser

Siden 2013 har MARTEC Training Center været en pålidelig udbyder af grundlæggende sikkerhedskurser til vindenergiindustrien. Alle vores kurser er godkendt af Global Wind Organisation (GWO) og udføres i overensstemmelse med GWO-standarderne. Vi har en forpligtelse til kontinuerlig forbedring og opretholder en høj standard, der årligt auditeres af DNV-GL for at sikre overholdelse af GWO-standarderne.

GWO-kurserne hos MARTEC Training Center er blevet meget populære, hvilket kan tilskrives vores topmoderne faciliteter, herunder indendørs træningsområder til højderedningsøvelser. Vores fokus på praktisk læring og individuel instruktion er afgørende for vores succes. Frem for alt undervises vores kursister af et dedikeret og kompetent instruktørteam.

Som en del af MARTEC udvider vi løbende vores kursusudvalg i overensstemmelse med GWO-standarderne. I 2017 fik vi godkendelse til at levere grundlæggende tekniske kurser i henhold til GWO Basic Technical Training (BTT) standarderne. Ved at udnytte vores tekniske ekspertise og faciliteter er vi i stand til at levere GWO BTT-moduler inden for hydraulik, mekanik og el i høj kvalitet.

I 2019 opnåede MARTEC yderligere godkendelse til at tilbyde GWO Slinger Signaller (SLS) kurser. Vores faciliteter, inklusive mulighed for brug af fuldskalakraner, giver de mest realistiske rammer for eleverne at forberede sig til deres feltarbejde.

Vi byder dig varmt velkommen til at deltage i en af MARTEC Training Centers GWO-kurser.

Se alle kurser