Offshore

Opito kurser

Siden 2011 har MARTEC Training Center været førende i udførelsen af de nødvendige sikkerhedskurser for offshore-industrien.

I 2015 blev samtlige kurser godkendt af OPITO og udføres i overensstemmelse med OPITO’s kompetencestandarder. MARTEC Training Center forpligter sig til kontinuerlig forbedring med et vedvarende fokus på at opretholde en høj standard, og vores aktiviteter auditeres årligt i henhold til OPITO-standarderne.

Vores OPITO-kurser afholdes på vores specialbyggede faciliteter, inklusive et eget Helicopter Underwater Escape træningsanlæg i et indendørs bassin med tilhørende lokaler og omklædningsfaciliteter. Under træningsforløbene er der konstant overvågning fra vores erfarne dykkere, og kursisterne undervises af vores meget engagerede og kompetente instruktører, der fokuserer på den individuelle læringsproces.

MARTEC Training Center tilbyder BOSIET, FOET (opfriskning af BOSIET) og HUET-kurser, som alle inkluderer CA-EBS (Compressed Air Emergency Breathing System). Derudover tilbyder vi træning i CA-EBS, IMIST (International Minimum Industry Safety Training), og skuldermåling (Shoulder Measurement).

Vi byder dig varmt velkommen til at deltage i en af MARTEC Training Centers OPITO-kurser.

Se alle kurser