MTC Faciliteter

MARTEC Training Center Faciliteter

MARTEC Training Center er udstyret med moderne trænings-, laboratorie- og værkstedsfaciliteter. Alle vores installationer er løbende vedligeholdt, certificeret og opfylder eksterne inspektionsstandarder. Det samme gælder for nødvendige personlige redningsmidler til vores kurser.

Havneområde

Vores havneafdeling indeholder en bred vifte af redningsmidler, inklusive redningsbåde, en overdækket samt en fritfaldsbåd samt MOB- og Fast Rescue både samt flere typer redningsflåder. Teorilokaler og omklædningsfaciliteter er tilgængelige, sammen med gangway- og lodslejderarrangementer.

Svømmehal

MTC samarbejder med Sæby Svømmebad, hvor vi har vi en HUET attrap, Escape Chute og direkte adgang til redningsflåder, teorilokaler og omklædningsfaciliteter, der giver en tryg træningsramme.

Kraner

Vi tilbyder praktiske og realistiske kurser i krankørsel og anhugning med forskellige kraner, inklusive el-, hydraulik- og SENNEBOGEN kraner.

Træningsområde

Vores store udendørsområde bruges til praktiske øvelser som kranøvelser, surring af last og brandøvelser.

Simulatorer

Vi har avancerede simulatorer, Transas Full Mission Simulatorer på 2 fulde skibsbroer samt 10 Transas Full Mission desktop simulatorer, der giver realistisk træning. Derudover er der en Rheinmetall maskinkontrolrumssimulator og adskillige desktop-simulatorer til træning i energi og beregningsformål.

Radiorum

Til kurser i maritim kommunikation har vi nok Transas simulatorer til, at alle kursister kan arbejdee på egen station under GMDSS-kurser. Herti kommer aktive skibsradiostationer inkl. udstyr til brug i nødsituationer, herunder GMDSS AIS Radio Surveyor.

Værksteder

Vi har flere værksteder med udstyr til f.eks. metalbearbejdning, svejsning, motormontage og hydraulik.

Energi & Miljø Laboratorium

I vores laboratorium kan du lære om energiproduktion, klimastyring og køleanlæg, inklusive anvendelse af vedvarende energikilder og køleteknik.

Elektroteknisk Laboratorium

Vi har optimale faciliteter til elektrotekniske kurser, inklusive laboratorier for øvelser inden for svag- og stærkstrøm.

Procesautomationslaboratorium

Vores faciliteter giver mulighed for kurser i procesautomation, herunder styrings- og reguleringsteknik samt integrerede automationssystemer.