STCW

Grundlæggende førstehjælp

STCW

Grundlæggende førstehjælp

Målgruppe

Alle personer, som skal eller har til hensigt at gøre tjeneste ombord på skibe omfattet af STCW-konventionen.
Et obligatorisk krav fra søfartsstyrelsen baseret på den internationale STCW standard.

Formål

Formålet med dette STCW kursus er, at deltagerne opfylder kravene om grundlæggende sikkerhedsmæssig oplæring som beskrevet i STCW-konventionen, herunder tilegne sig de teoretiske og praktiske færdigheder, at vedkommende kan handle hensigtsmæssigt og forsvarligt ved opdagelse af ulykke eller medicinsk nødsituation.

Indhold

Teoretisk kendskab og praktiske færdigheder indenfor grundlæggende førstehjælp.

Deltageren får den nødvendige kendskab til at kunne vurdere behovet for hjælp til skadede personer og truslen mod egen sikkerhed, have forståelse for kroppens opbygning og funktioner og for tiltag, som skal iværksættes umiddelbart i nødsituationer.

Af praktiske færdigheder trænes der i at; lægge en tilskadekommen i korrekt stilling (aflåst sideleje); anvende genoplivningstekniker; standse blødning; iværksætte egnede tiltag til grundlæggende behandling af chok; iværksætte egnede tiltag i tilfælde af brandsår og skoldning, herunder ulykker forårsaget af elektrisk strøm samt at redde og transportere en tilskadekommen, herunder improvisere bandager og anvende materialer fra nødhjælpskassen.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

1 dag

Gyldighed:

5 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW A-VI/1-3

Pris:

DKK 2.636 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88