Skibskok

Efteruddannelse for kokke

Skibskok

Efteruddannelse for kokke

Målgruppe

Hvis du er faglært kok og har lyst til at arbejde om bord på et skib, kan du tage uddannelsen til skibskok. Skibskokken tager sig af alt arbejde inden for kabysområdet.

Formål

Uddannelsens formål er at give faglærte kokke kompetence som skibskok i handelsskibe.

Indhold

Uddannelsen indledes på MARTEC med et kursus af 3,5 dages varighed i blandt andet søsikkerhed, personlig sikkerhed, førstehjælp og elementær brand.

Derudover skal man gennemføre et e-learningskursus:
Uddannelse i særlige sikringsopgaver ISPS, som MARTEC bestiller til dig.

Efter endt kursus får du en uddannelsebog, som du skal medbringe i din praktikperiode.
fter gennemført kursus, skal du erhverve mindst én måneds praktiktid til søs som overtallig i kabyssen under instruktion af en person med sønæringsbevis som skibskok. I praktiktiden indgår bl.a. emnerne skibskokkens ansvar og pligter, kostregnskab, indkøb af proviant, brødbagning, kabyshygiejne og særlige forhold vedrørende køleteknik og opbevaring af proviant.

Krav

Svendebrev som Gastronom med specialet Kok. Vedhæft venligst Svendebrev ved tilmelding.
Hvis du allerede har Blå Bog, så vedhæft denne.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

3,5 dage

Gyldighed:

5 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW

Pris:

DKK 0 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88