OPITO HUET

Med CA-EBS

OPITO HUET

Med CA-EBS

Målgruppe

For personale, der er ny (eller tilbagevendt) til arbejde inden for offshore olie- og gasindustrien og har til hensigt at rejse til og fra offshore olie- og gasinstallationer samt skibe med helikopter.

Et krav inden for offshore olie- og gasindustri for at opfylde træning inden for offshore-sikkerhed og nødberedskab.

Formål

Formålet med HUET med Compressed Air Breathing System (CA-EBS) er at forberede deltagere ved at give specifik træning i kravene før og under flyvning og udstyre dem med grundlæggende viden og færdigheder inden for nødberedskab, som er påkrævet i tilfælde af en helikopternødsituation – med specifikt fokus på at undslippe fra en helikopter efter nødlanding.

Indhold

Læring og praktisk træning i et simuleret miljø ved brug af sikkerhedsudstyr og følge af procedurer i forberedelse til og under helikopternødsituationer – med særlig fokus på at undslippe fra en helikopter efter en nødlanding.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

1 dag

Gyldighed:

4 år

Sted:

Sæby Svømmebad
Rådhuspladsen 3
9300 Sæby

Sprog:

Dansk

Standard:

Pris:

DKK 7.900 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88