OPITO FOET

Med CA-EBS

OPITO FOET

Med CA-EBS

Målgruppe

Enhver medarbejder, der har en BOSIET-certifikat, som kræves for at arbejde i offshore olie- og gasindustrien, skal opfylde kravene til offshore sikkerheds- og nødberedskabstræning.

Formål

Formålet med det videre offshore nødberedskabstræning (FOET) med komprimeret luft vejrtrækningsanordning (CA-EBS) er at opfriske og give deltagerne mulighed for at øve og demonstrere nødberedskabsfærdigheder, som ikke er mulige at øve under øvelser og nødberedskabstræning offshore.

Indhold

Praktisk træning i en simuleret miljø, i brugen af sikkerhedsudstyr og i at følge procedurer i forberedelsen til og under helikopternødsituationer – med særlig fokus på at komme ud af en helikopter efter nødlanding samt grundlæggende førstehjælpsteknikker.

Derudover omfatter træningen effektiv brug af grundlæggende brandslukningsudstyr og øvelse i selvredningsteknikker under forhold med lav sigtbarhed, f.eks. røgfyldte områder.

Krav

BOSIET eller FOET Certifikat, Vedhæft venligst dette ved tilmelding.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

1 dag

Gyldighed:

4 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

Pris:

DKK 8.980 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88