OPITO BOSIET

Grundlæggende offshore sikkerhed med CA-EBS

OPITO BOSIET

Grundlæggende offshore sikkerhed med CA-EBS

Målgruppe

Al personale, der er nye (eller vender tilbage) til arbejde i offshore olie- og gasindustrien, er forpligtet til at gennemføre grundlæggende offshore sikkerheds- og nødberedskabstræning.

Formål

Formålet med Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (BOSIET) med komprimeret luft vejrtrækningsanordning (CA-EBS) træningen er at introducere deltagerne til de specifikke sikkerhedsproblemer og regler, der er relevante for offshore installationer, og udruste dem med grundlæggende viden og færdigheder inden for nødberedskab, når de rejser til og fra offshore installationer med helikopter.

Indhold

Deltagerne lærer og træner i at identificere generiske farer, der er specifikke for offshore olie- og gasinstallationer, de potentielle risici forbundet med disse farer, og hvordan der implementeres kontroller for at eliminere eller reducere risici. Der undervises også i centrale sikkerhedsregler relateret til offshore samt grundlæggende begreber inden for sikkerhedsstyring.

Derudover inkluderer træningen praktisk træning i en simuleret miljø i brugen af sikkerhedsudstyr og i at følge procedurerne i forberedelse til og under helikopternødsituationer, med særlig fokus på evnen til at komme ud af en helikopter efter nødlanding, samt relaterede teknikker inden for overlevelse til havs og førstehjælp. Der dækkes også effektiv anvendelse af grundlæggende brandslukningsudstyr samt øvelser i selvredningsteknikker under forhold med begrænset sigtbarhed, f.eks. røgfyldte områder.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

3 dage

Gyldighed:

4 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

Pris:

DKK 14.140 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88