GWO

Working at Heights inkl. Manual Handling

GWO

Working at Heights inkl. Manual Handling

Målgruppe

For personale i vindindustrien, der arbejder med vindturbinegenerator (WTG) på land eller offshore.

Dette er et krav inden for vindindustrien for obligatorisk grundlæggende sikkerhedstræning.

Formål

Formålet med GWO Working at Heights er at sikre, at deltagerne er i stand til at demonstrere viden om farer og risici forbundet med arbejde i højder, specifikt i forbindelse med en vindgenerator-turbine (WTG), og at de kan demonstrere forståelse af gældende national lovgivning vedrørende arbejde i højder.

Indhold

Læring og træning omfatter korrekt identifikation af personligt beskyttelsesudstyr (PPE), herunder identifikation af europæiske/global standardmærkninger som f.eks. sele, hjelm, sikkerhedsliner, osv. samt evnen til at demonstrere viden og færdigheder til korrekt inspektion, service, opbevaring og påtagning af relevant PPE, f.eks. sele, sikkerhedsliner, faldblokkere og udstyr til arbejdspositionering.

Yderligere dækkes korrekt brug af det relevante PPE, f.eks. seler, sikkerhedsliner, faldblokkere og udstyr til arbejdspositionering. Dette inkluderer korrekt identifikation af ankelpunkter, korrekt adfærd på stiger samt korrekt brug af evakueringsudstyr, og hvordan man nærmer sig redningssituationer i WTG’er og bruger redningsudstyr effektivt.

Bemærk venligst: omfanget af manuel håndtering, som beskrevet separat, vil blive inkluderet i en kombineret modul for arbejde i højder/manuel håndtering, men det kan også tages separat.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

2 dage

Gyldighed:

2 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

GWO

Pris:

DKK 5.796 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88