GWO

Slinger Signaller

GWO

Slinger Signaller

Målgruppe

Kurset henvender sig til personale, der arbejder inden for vindindustrien og udfører løfte- og signaleringsteknikker under enkle løfteoperationer – dvs. løft, der udføres baseret på en løfteplan, der dækker kendte farer.

Prisen er inkl. WINDA fee.

Formål

Formålet med GWO anhugger/kranhjælper-kurset er at give deltageren mulighed for at støtte og tage vare på sig selv og andre ved at besidde den nødvendige viden og de nødvendige færdigheder til at udføre tildelte opgaver sikkert og effektivt.

Indhold

Kurset forbereder deltagerne på at være opmærksomme på de risici og farer, der opstår ved at arbejde med anhugger inden for vindindustrien. Derudover vil de være i stand til at kontrollere og mindske disse risici og farer. Deltagerne vil også være rustet med viden, færdigheder og selvtillid til at reagere passende i tilfælde af en farlig situation og øge deres sikkerhed gennem korrekt brug af personligt beskyttelsesudstyr, nødudstyr, procedurer og sikker håndværksmæssig praksis.

Der er i øjeblikket ingen kurser planlagt
Kontakt os for at aftale en kursusdato på
booking@martec.dk

Der er i øjeblikket ingen
kurser planlagt

Kontakt os for at aftale en
kursusdato på
booking@martec.dk

Kursusvarighed:

2 dage

Gyldighed:

Ingen udløbsdato

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

GWO

Pris:

DKK 8.348 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88