GWO - Refresh

Sea Survival

GWO - Refresh

Sea Survival

Målgruppe

For personale i vindindustrien, der arbejder med vindturbinegenerator (WTG) på land eller offshore.

Dette er et krav inden for vindindustrien for obligatorisk grundlæggende sikkerhedstræning.

Formål

Formålet med BST Sea Survival Module (søsikkerhed) er at sikre, at deltagerne er i stand til at demonstrere viden og forstå grundlæggende aspekter af at sikre sikkerheden for liv til søs, herunder identifikation af farer, brug af tilgængeligt LSA (Life Saving Appliances) osv. samt sikkerhedsaspekter ved deltagelse i en overførselsoperation.

Indhold

Læring og træning i farer og symptomer relateret til hypotermi, drukning, muligheder og begrænsninger ved forskelligt rednings- og sikkerhedsudstyr (LSA, PPE og PFPE), der almindeligvis anvendes offshore i vindenergiindustrien, samt evnen til at tage udstyr på og bruge det korrekt.

Derudover dækkes sikker overførsel fra skib til kaj, skib til fundament og skib til skib, samt nød- og sikkerhedsprocedurer på installationer, skibe og vindturbinegeneratorer (WTG), samt relateret SAR (Search and Rescue) og GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System) og behandling af “mand over bord” i forbindelse med førstehjælp.

Indgår også er læring om evakuering fra WTG til vand ved hjælp af “Constant Rate Descender” og individuelle og kollektive overlevelsesteknikker til søs.

Krav

Winda ID, skal udfyldes ved tilmelding.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

8 timer

Gyldighed:

2 år

Sted:

Sæby Svømmebad
Rådhuspladsen 3
9300 Sæby

Sprog:

Dansk

Standard:

GWO

Pris:

DKK 4.396 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88