GWO

First Aid

GWO

First Aid

Målgruppe

For personale i vindindustrien, der arbejder med vindturbinegenerator (WTG) på land eller offshore.

Dette er et krav inden for vindindustrien for obligatorisk grundlæggende sikkerhedstræning.

Formål

Formålet med BST First Aid (førstehjælp) er at sikre, at deltagerne er i stand til at demonstrere forståelse for vigtigheden af at udføre førstehjælp på en sikker måde i overensstemmelse med lovgivningsmæssige krav i deres geografiske placering og i henhold til retningslinjer fra organisationer såsom ILCOR, ERC og AHA.

Indhold

Læring og træning i den normale funktion, normale tegn og symptomer på alvorlige og mindre alvorlige skader og sygdomme relateret til kroppen samt forståelse for og korrekt rækkefølge af håndtering i en nødsituation i et WTG (vindturbinegenerator) -miljø.

Yderligere dækkes korrekt brug af livreddende førstehjælp ved brug af “Primary Survey C” A-B-C (kontrol af bevidsthed, luftveje og vejrtrækning) inklusive brugen af en Automatisk Ekstern Defibrillator (AED) og korrekt brug af “Secondary Survey”, samt korrekt brug af førstehjælpsudstyr i en førstehjælpssituation.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

1 dag

Gyldighed:

2 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

GWO

Pris:

DKK 2.436 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88