GOC - Generhvervelse

Generelt certifikat som radiooperatør i GMDSS

GOC - Generhvervelse

Generelt certifikat som radiooperatør i GMDSS

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til personer, som tidligere har erhvervet et General Operator Certificate (GOC), men hvor certifikatet har mistet sin gyldighed, fordi man ikke har gjort tjeneste i søgående GMDSS-skibe som radiooperatør under forhold, hvor et sådant certifikat er krævet i mindst 1 år inden for de forudgående 5 år eller mindst 3 måneder inden for de forudgående 6 måneder.

Formål

Efter bestået prøve kan der ansøges om generelt certifikat som radiooperatør (GOC) hos Søfartsstyrelsen. Certifikatet kvalificerer indehaveren til at betjene maritimt radioudstyr om bord på skibe i alle havområder.

Kurset er godkendt af Søfartsstyrelsen og opfylder kravene i Bekendtgørelse nr. 939 af 29. august 2011 om certifikater i GMDSS og STCW A-IV/1 standarder vedrørende radiooperatører.

Indhold

Man får på dette kursus genopfrisket viden vedrørende betjening af en maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC), INMARSAT udstyr, EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå en fornyelsesprøve til erhvervelse af General Operators Certificate (GOC).

For certifikat ansøges hos Søfartsstyrelsen efter bestået prøve. Certifikatet koster DKK 855,00.

Krav

Deltagere skal være i besiddelse af et GOC-certifikat, som skal uploades ved bestilling.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

5 dage

Gyldighed:

5 år

Sted:

Kuttervej 13
9990 Skagen

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW

Pris:

DKK 6.500 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88