BI-DELTOID MEASUREMENT

Shoulder Measurement / Skuldermåling

BI-DELTOID MEASUREMENT

Shoulder Measurement / Skuldermåling

Målgruppe

For personale, der arbejder i den britiske sektor inden for offshore olie- og gasindustrien og har til hensigt at rejse med helikopter.

Dette er et krav fra det britiske Civil Aviation Authority (CAA), når man rejser offshore med helikopter.

Formål

Formålet er at sikre, at den passende skuldermåling registreres i enhver enkeltpersons “Vantage ID” for at blive tildelt den rette plads i helikopteren i nærheden af den nærmeste nødudgang med den korrekte størrelse, der muliggør sikker evakuering i nødsituationer.

Indhold

Den enkeltes skuldermål bestemmes baseret på specificerede målepunkter og godkendte værktøjer for at placere deltageren som enten XRB (ekstra bred) eller ikke-XRB. Målingen registreres i OPITO Vantage Systemet, hvor alle resultater og certificeringer relateret til OPITO-træning også registreres og valideres.

Skuldermål foretages i forbindelse med andet kursus, eller ved aftale med kursusadministrationen.

Book nu

Kursus type: Ticket Qty: Per Ticket Price:
999 pladser tilbage
DKK480
Antal Total

Kursusvarighed:

30 minutter

Gyldighed:

4 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

Pris:

DKK 480 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88