STCW

Tilrettelæggelse og afvikling af båd- og brandøvelser §7

STCW

Tilrettelæggelse og afvikling af båd- og brandøvelser §7

Målgruppe

Navigations- og maskinofficerer og ledende personel på passagerskibe, der har ansvaret for passagerernes sikkerhed i nødsituationer.

Formål

Formålet med dette STCW kursus er at styrke ledelsesfunktionen i forbindelse med afvikling af båd- og brandøvelser om bord, herunder øvelser i evakuering af passagerer.

Indhold

I forløbet indgår elementer som omhandler en styrkelse af rederiets og skibets ledelsesfunktion, rederiets sikkerhedsstyringssystem (SMS), særlige kvalifikations- og øvelseskrav samt krav om introduktion til nyansatte i Søfartsstyrelsens meddelelser B for passagerskibe og detaljerede retningslinjer for planlægning, afvikling og evaluering af båd- og brandøvelser målrettet mod at højne og skabe en fælles forståelse af sikkerhedsberedskabet.
Ingen kurser tilgængelige. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på booking@martec.dk

Kursusvarighed:

1 dag

Gyldighed:

5 år

Sted:

Kuttervej 13
9990 Skagen

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW

Pris:

DKK 1.400 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88