STCW

Sikringsofficer (Ship Security Officer - SSO)

STCW

Sikringsofficer (Ship Security Officer - SSO)

Målgruppe

Personer med mindst 12 måneders tjeneste ombord på skibe omfattet af ISPS-koden og skal varetage rollen som ansvarlig sikringsofficer udpeget af rederen.

Formål

Formålet med dette STCW kursus er, at deltagerne opfylder kravene til at få udstedt et bevis som sikringsofficer i overensstemmelse med STCW-konventionen A-VI/5-1.

Indhold

Deltageren får kendskab og forståelse i en grad som er tilstrækkelig til kvalificeret at kunne varetage rollen som sikringsofficer, herunder kendskab til at kunne vedligeholde og overvåge implementeringen af et skibs sikringsplan, vurdere sikringsrisici, trusler og sårbarhed, foretage regelmæssige inspektioner af skibet med henblik på at sikre, at relevante sikringsforholdsregler er implementeret og opretholdt, sikre, at evt. sikringsudstyr og systemer betjenes, afprøves og kalibreres korrekt samt fremme sikringsforståelse og årvågenhed.

Der er i øjeblikket ingen kurser planlagt
Kontakt os for at aftale en kursusdato på
booking@martec.dk

Der er i øjeblikket ingen
kurser planlagt

Kontakt os for at aftale en
kursusdato på
booking@martec.dk

Kursusvarighed:

2 dage

Gyldighed:

5 år

Sted:

Kuttervej 13
9990 Skagen

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW

Pris:

DKK 4.600 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88