STCW

Passagersikkerhed, lastsikkerhed og skrogintegritet §6

STCW

Passagersikkerhed, lastsikkerhed og skrogintegritet §6

Målgruppe

Seniorofficerer (skibsførere, overstyrmænd, maskinchefer, 1. maskinmestre) og enhver, der har umiddelbart ansvar for indskibning og udskibning af passagerer på passagerskibe og for losning, lastning eller sikring af lasten eller for lukning af åbninger i skroget om bord på ro-ro-passagerskibe.

Formål

Formålet med dette STCW kursus er, at deltagerne opfylder kravene at have gennemført et godkendt kursus i passagersikkerhed, lastsikkerhed og skrogintegritet.

Indhold

Deltageren får kendskab, forståelse og færdighed i lastnings- og indskibningsprocedurer, transport af farligt gods, sikring af ladning, beregning af stabilitet, trim og kraftpåvirkninger, åbning, lukning og sikring af skrogåbninger samt atmosfæren på skibets Ro-Ro dæk.

Regelsætreference
STCW A-V/2-4
Ingen kurser tilgængelige. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på booking@martec.dk

Kursusvarighed:

1 dag

Gyldighed:

5 år

Sted:

Kuttervej 13
9990 Skagen

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW A-V/2-4

Pris:

DKK 1.400 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88