ECDIS

(Electronic Chart Display Identification System)

ECDIS

(Electronic Chart Display Identification System)

Målgruppe

Alle navigatører, som skal eller har til hensigt at gøre tjeneste ombord i skibe med et installeret Electronic Chart Display & Identification System (ECDIS).

Et obligatorisk krav fra søfartsstyrelsen baseret på internationale standarder.

Formål

Formålet med dette ECDIS kursus er at give deltageren en grundlæggende forståelse, som opfylder kravene til sikker anvendelse, betjening og vedligeholdelse af ECDIS til forberedelse og gennemførelse af et skibs sikre sejlads.

Indhold

ECDIS kurset er baseret på teoretisk undervisning og aktiv dialog med udpræget praktisk brug af ECDIS på vores Transas Full Mission simulatorer, hvor vi giver deltagerne en grundlæggende forståelse for både fordele og begrænsninger, ved brug, betjening og vedligehold af ECDIS.

Kurset følger standarden defineret i IMO Model Course 1.27.
Ingen kurser tilgængelige. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på booking@martec.dk

Kursusvarighed:

4 dage

Gyldighed:

Ingen udløb

Sted:

Kuttervej 13
9990 Skagen

Sprog:

Dansk

Standard:

STCW

Pris:

DKK 8.000 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88