BASIC H2S

Grundlæggende kursus om H2S-gas

BASIC H2S

Grundlæggende kursus om H2S-gas

Målgruppe

H2S-træningskurset er påkrævet for personale, der arbejder i en miljø, der potentielt kan blive forurenet af H2S-gas.

Formål

Formålet med grundlæggende H2S-træningen er at sikre, at deltageren opnår den nødvendige viden og forståelse af de særlige farer og egenskaber ved H2S-gas samt de passende nødberedskabsforanstaltninger, der skal træffes, hvis en H2S-relateret hændelse opstår.

Indhold

H2S Basic-kurset er baseret på teoretisk træning og fokuserer på at øge bevidstheden og vidensniveauet om, hvordan H2S dannes, hvor det findes, hvilke navne det beskrives under, samt egenskaber og karakteristika ved H2S, herunder måleenheder (parts per million (ppm)), erhvervsmæssige grænseværdier og faktorer, der påvirker individuel modtagelighed over for H2S. Kurset dækker også, hvilke typer måleudstyr og detektorer samt åndedrætsudstyr, der anvendes, og hvordan man foretager forhåndsundersøgelser af personlige detektionsenheder og Escape Breathing Apparatus (EBA).

Deltagerne lærer desuden, hvordan man betjener personlige H2S-detektionsenheder (inklusive kontrol), reagerer på en alarm, påtager sig og betjener (inklusive kontrol) et Escape Breathing Apparatus (EBA) med maske og hætte samt tilslutter/frakobler sig fra et trykluftforsynet åndedrætssystem.

Book nu

  • Vælg kursusdato:
Antal Total

Kursusvarighed:

0,5 dag

Gyldighed:

4 år

Sted:

Kragholmen 180
9900 Frederikshavn

Sprog:

Dansk

Standard:

Dansk Offshore

Pris:

DKK 1.560 eks. moms

Brug for overnatning?

Planlægger du flere kursusdage i træk, er der masser af mulighed for overnatning på vores kursussteder og konferencehoteller. I pauserne kan du og dine gæster nyde god mad, gå på opdagelse i lokalområdet eller måske finde en dejlig hyggekrog til en kop kaffe eller en drink. Vi hjælper gerne med idéer til, hvordan dit kursus får et ekstra pift.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe – ring til os på 96 20 88 88